Vieta: viešbutis, įsikūręs Gangehi saloje į šiaurės vakarus nuo Ari atolo. Nuo Malės oro uosto greitaeigiu kateriu 2 valandos kelio.
Salos/viešbučio aprašymas: 300 m ilgio ir 250 m pločio sala, kurioje yra krištolo skaidrumo lagūnos bei balto smelio paplūdimiai siūlo idealias sąlygas atsipalaiduoti viešnagės metu. 50 m atstumu yra nuostabus rifas, kurį pamėgę yra narai (nardyti galima tiek giluminiu būdu, tiek su vamzdeliu). Saloje yra registratūra, nedidelė biblioteka, barai, kavinės/bistro, du restoranai. Pagrindinis restoranas „Veli“ siūlo pasimėgauti Azijos, tarptautine ir Viduržemio jūros regiono patiekalais. A la carte restoranas „Thari“, pastatytas ant polių virš vandens siūlo atviroje virtuvėje stebėti maisto gaminimo ruošimo procesą, kartais vakarais groja gyva muzika. Nemokamas WiFi interneto ryšys registratūroje ir bare.
Kambariai (45): Visi kambariai įrengti vietiniu stiliumi. Salos viduje yra 5 Club tipo kambariai (34 kv.m.), kuriuose yra dušas, WC, plaukų džiovintuvas, seifas, TV, telefonas, mini baras (už papildomą mokestį) ir nedidelė svetainė su veranda. Taip pat ramioje vietoje pavieniui išsidėščiusios yra 3 Sodo vilos (Garden Villa 64 kv.m.), įrengtos taip pat kaip ir Club tipo kambariai, tik su pusiau atvira vonia, ventiliatoriumi, oro kondicionieriumi, WiFi (už papildomą mokestį), poilsio zona ir didelė terasa. Paplūdimio zonoje yra elegantiškai įrengtos 20 Paplūdimio vilų (Beach Villa 64 kv.m.), patogumai tokie patys kaip ir sodo vilų, tik papildomai šio tipo vilos gali pasiūlyti nedidelį privatų paplūdimio plotą ir didelę terasą. Ant medinių polių virš vandens stovi 8 Vandens vilos (Water Villa 76 kv.m.), siūlančios tokį patį vidaus įrengimą kaip ir sodo vilos, su dideliu vonios kambariu ir privačia deginimuisi skirta terasa bei tiesioginiu priėjimu prie jūros.
Maitinimas: pusryčiai (BB), pusryčiai ir vakarienė (HB), pusryčiai, pietūs, vakarienė (FB), viskas įskaičiuota (AI).
Pusryčiai, pietūs ir vakarienė šaltieji ir karštieji patiekalai tiekiami restorane „Veli“.
Viskas įskaičiuota (už papildomą mokestį):
•Maitinimas – švediškas stalas
•Alkoholiniai ir nealkoholiniai gėrimai nuo 11:00 iki 23:00 (pvz.: vanduo, gaivieji gėrimai, sultys, alus, vynas, šampanas, įvairūs likeriai ir kokteiliai)
•Popietės metu arbata ir kava
•Mini baras (tam tikri gėrimai)
Aktyvus poilsis: petankė (boccia), sporto klubas, baidarės, vandens aerobika, paviršinis nardymas. Už papildomą mokestį – nardymas, žvejyba, SPA, joga.
Jaunavedžiams: per medaus mėnesį apsistojus ne mažiau nei 6 nakvynėms, vaišinami vaisių krepšeliu ir 1 buteliu šampano (informuoti būtina iš anksto).
Pastaba: informacija apie viešbutį gali keistis. Rekomenduojame visada tikslinti informaciją viešbučio internetinėje svetaineje.

SVARBI INFORMACIJA!
Į kelionių kainas visada įtraukiame privalomus turistinius Maldyvų mokesčius (Service charge, tax) bei transferą (katerių arba/ir lėktuvu) iš oro uosto iki viešbučio ir atgal. Dažnai internetiniai viešbučių rezervavimo portalai, siekdami „pagražinti“ kainas, iš anksto neįtraukia šių privalomų mokesčių.

Kelionių kainos į Gangehi Island Resort****+ viešbutį:

8 dienų poilsinė kelionė nuo 1350 € asmeniui (skrydis, pervežimas ir apgyvendinimas);
10 dienų poilsinė kelionė nuo 1530 € asmeniui (skrydis, pervežimas ir apgyvendinimas);
14 dienų poilsinė kelionė nuo 1780 € asmeniui (skrydis, pervežimas ir apgyvendinimas);
Galutinė kelionės kaina į Maldyvus priklauso nuo konkrečių kelionės datų bei laisvų vietų skaičiaus viešbutyje. Norėdami sužinoti tikslią kelionės kainą parašykite mums užklausimą (žr. užklausos formą žemiau).
Kada geriausia keliauti į Maldyvus?
Pigiausių kelionių laikas Maldyvuose (nesezonas): birželio – spalio mėn.
Vidutinės kelionių kainos (sezonas): lapkričio – sausio mėn. ir balandžio-gegužės mėn.
Aukštos kelionių kainos (populiariausias laikotarpis): vasario – kovo mėn.
Aukščiausios kelionių kainos (šventės, vaikų atostogos): Šv. Kalėdos, Šv. Velykos, moksleivių atostogos.

Domina kelionė į Maldyvus?

Telefonas: +37052608477 | El.paštas: vadimas@saitas.lt

Laukiame Jūsų užklausimų!

Vardas*

El.paštas*

Jūsų poreikiai ir pageidavimai